Spring til indhold

Musical på Horsens Gymnasium & HF

Robin Hood

Efter nogle lange år, hvor det har været umuligt at opsætte musical, som det ellers er traditionen, byder Horsens Gymnasium & HF endelig igen indenfor til musical, og dette år er det Robin Hood, som opføres 3 aftener i april.

Forestillingen tager udgangspunkt i den klassiske fortælling om den heltemodige Robin Hood. Manuskriptet er skrevet af skolens dramalærere Julie Greve Ejlersen & Britt Delmar Morville, som har tilføjet fortællingen flere eventyrlige elementer, et moderne sprog og selvfølgelig en række sange til at understrege handlingens dramaturgiske linje.

Det bliver et brag af en forestilling med alt, hvad der hører en musical til! Eleverne er samlet fra alle årgange i projektet og løfter i fællesskab den store opgave, det er at sætte en musical op. Der er sammenlagt knap 150 medvirkende elever både på scenen og bag scenen, og eleverne har knoklet hele skoleåret for at få skabt en fantastisk musicaloplevelse for publikum.

Gymnasieelever lever på mange måde i en præstationskultur, hvor den individuelle præstation og målbare resultater fylder meget. I et projekt som dette er den kultur tilsidesat for den fælles opgave at løfte hinanden i samskabelsen af den bedst mulige forestilling. Her er alle vigtige og uundværlige, projektet kan ikke gennemføres uden alles indsats. For mange elever er denne måde at arbejde på anderledes, og de relationer der spirer frem undervejs, følger eleverne i deres fortsatte gymnasietid.

Premieren er onsdag d. 6. april kl. 19.30, og musicalen spilles herefter de følgende to aftener samme tid.

Vi glæder os til at se jer!