Spring til indhold

Brobygning

– kom og prøv kræfter med gymnasielivet

Brobygning giver dig som elev i 8. og 10. klasse mulighed for at komme ud og prøve kræfter med livet på et gymnasium. Du vil opleve, hvordan livet som gymnasieelev på Horsens Gymnasium & HF ser ud – uanset om du er interesseret i STX eller HF.

Du kommer til at indgå i undervisningssituationer med lærere og gymnasieelever, så du får prøvet kræfter med vores faglige miljø. Samtidig vil du i frikvartererne opleve skolens sociale liv og se, hvordan eleverne omgås – og du vil mærke den særlige stemning, som kendetegner vores skole.

Vi giver dig et indblik i, hvad en gymnasial uddannelse indebærer, og hvordan det er at være elev på Horsens Gymnasium & HF – så du har et godt grundlag for at træffe dit uddannelsesvalg.

HF på Horsens Gymnasium og HF

Introduktionskursus 8.klasse

Introduktionsdagene giver dig mulighed for at gå på Horsens Gymnasium & HF i to dage. Programmet er normalt tilrettelagt med både undervisning i gymnasiets fag, møde med nogle af skolens elever og orientering fra en studievejleder.

Forløbet varer 2 dage og begynder begge dage kl. 8.00 og slutter kl. 13.20.

Læs mere her om dit forløb på Horsens Gymnasium & HF.

Brobygning 10.klasse

Du vil komme på et særligt brobygningshold på Horsens Gymnasium & HF, hvor du skal have undervisning i nogle af gymnasiets fag, du observerer undervisning og du møder nuværende elever og studievejledere.

Forløbet varer 2 eller 3 dage. Alle dage begynder kl. 8.00 og slutter kl. 13.20.

Læs om dit forløb i brobygning på Horsens Gymnasium & HF her.

GymCrawl (Step 10)

Vi tilbyder to forskellige GymCrawl-forløb med fokus på henholdsvis STX- og HF-uddannelsen. Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilken ungdomsuddannelse du er interesseret i, så du kommer på det rette forløb.

Forløbet varer to dage fra 8.00 - 13.20

Læs mere om GymCrawl på Horsens Gymnasium & HF.

bomærke_rgb_300819
bomærke_rgb_300819