Brobygning for 9.klasse september 2020

Vi glæder os til at se dig til brobygning på byens STX-skole. Vi bestræber os på at give dig et godt indblik i, hvad det indebærer at gå på gymnasiet hos os. Du vil møde studievejledere, der fortæller dig om uddannelsen og viser dig rundt på skolen, og du vil få undervisning i fire af de fag, du kan møde i løbet af en gymnasieuddannelse.

Vi vil gerne kunne vise dig mere om livet på gymnasiet, men på grund af Corona er der en del begrænsninger.  Læs derfor de om de rammer, der er for dit besøg, i dokumentet her.

Horsens Statsgymnasium Og Hf 1769

9.klasse: Læs om din dag på Horsens Gymnasium & HF her.

bomærke_rgb_300819

Brobygning

– kom og prøv kræfter med gymnasielivet

Brobygning giver dig som elev i 8. og 10. klasse mulighed for at komme ud og prøve kræfter med livet på et gymnasium. Du vil opleve, hvordan livet som gymnasieelev på Horsens Gymnasium & HF ser ud – uanset om du er interesseret i STX eller HF.

Du kommer til at indgå i undervisningssituationer med lærere og gymnasieelever, så du får prøvet kræfter med vores faglige miljø. Samtidig vil du i frikvartererne opleve skolens sociale liv og se, hvordan eleverne omgås – og du vil mærke den særlige stemning, som kendetegner vores skole.

Vi giver dig et indblik i, hvad en gymnasial uddannelse indebærer, og hvordan det er at være elev på Horsens Gymnasium & HF – så du har et godt grundlag for at træffe dit uddannelsesvalg.

HF på Horsens Gymnasium og HF

Introduktionskursus 8.klasse

Introduktionsdagene giver dig mulighed for at gå på Horsens Gymnasium & HF i to dage. Programmet er normalt tilrettelagt med både undervisning i gymnasiets fag, møde med nogle af skolens elever og orientering fra en studievejleder.

Forløbet varer 2 dage og begynder begge dage kl. 8.00 og slutter kl. 13.20.

Læs mere her om dit forløb på Horsens Gymnasium & HF.

Brobygning 10.klasse

Du vil komme på et særligt brobygningshold på Horsens Gymnasium & HF, hvor du skal have undervisning i nogle af gymnasiets fag, du observerer undervisning og du møder nuværende elever og studievejledere.

Forløbet varer 2 eller 3 dage. Alle dage begynder kl. 8.00 og slutter kl. 13.20.

Læs om dit forløb i brobygning på Horsens Gymnasium & HF her.

GymCrawl (Step 10)

Vi tilbyder to forskellige GymCrawl-forløb med fokus på henholdsvis STX- og HF-uddannelsen. Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilken ungdomsuddannelse du er interesseret i, så du kommer på det rette forløb.

Forløbet varer to dage fra 8.00 - 13.20

Læs mere om GymCrawl på Horsens Gymnasium & HF.

bomærke_rgb_300819
Horsens Statsgymnasium Og Hf 1360
Horsens Statsgymnasium Og Hf 1330

Hent vores brochure om skolen,
uddannelserne og fællesskabet

bomærke_rgb_300819