Spring til indhold

Musik

Vi dyrker takt og tone

… men blæser også på det hele.

På Horsens Gymnasium & HF er vi kendte for vores fantastisk gode kreative miljø med musik og drama, og du har mulighed for at være med i opførelsen af vores stort opsatte musical med en masse musik, dans og moderne scenografi. Vi gør noget for kunsten, og kunsten gør noget ved dig.

Musik er en levende del af vores skole. Musik kan du møde i studieretning og som valgfag. Og du kan dyrke musik efter skoletid i skolens Big band, der spiller sammen hver onsdag i 1. blok. Og Big bandet spiller til festlige lejligheder på skolen og er altid en del af skolens musical.

bomærke_rgb_300819

Big band

Skolens Big band and er åbnet for alle, der kan spille på et blæseinstrument. Dertil er der trommeslager, basist, guitarist og pianist. 
Big bandet øver onsdag morgener. I de år, hvor vi har musical, har Big Bandet særlig fokus på det, de andre år spiller Big bandet til Forårskoncert og andre begivenheder på skolen.
De nærmere informationer får du til morgensamling og i elevnyhedsbrevet.

Frivillig fællessang

En gang om ugen kan du være med til frivillig fællesang i musiklokalet. Det er torsdag eller fredag i første pause. Vi synger to sange - gamle kendinge og nye bekendtskaber. Fællessang er for alle - elever og personale. 
Det er et fælleskab og en god start på dagen.

Læs mere om musik

Kor på skolen

Som noget helt nyt kommer der i år kor på skolen for alle jer, der kan li' at synge. Det skal være et festligt fællesskab samlet om sangen.
Vi glæder os til at skabe nyt.

bomærke_rgb_300819
Horsens Statsgymnasium Og Hf 1635

Vi dyrker takt og tone

… men blæser også på det hele.

Horsens Statsgymnasium Og Hf 1630

Vi dyrker takt og tone

… men blæser også på det hele.

Horsens Statsgymnasium Og Hf 1464

Vi dyrker takt og tone

… men blæser også på det hele.