Spring til indhold

Et fyrtårn med moderne kant

– og stærke rødder

Horsens Gymnasium & HF trækker på en lang skolehistorie. Vi har stærke traditioner, stor viden og bred erfaring, og som et af landets nyeste og største gymnasier er vi byens nye fyrtårn – med fokus på faglighed og almendannelse. Hos os kan du både tage en STX- og HF-eksamen, som begge forbereder dig til en videregående uddannelse.

Mangfoldigheden er en af skolens styrker. Mangfoldighed i faglighed, fag og fællesskaber – og mangfoldighed i elever og typer. Et eksempel er vores mange talentprogrammer, hvor du fx kan deltage i Akademiet for Talentfulde Unge (DTU), SubUniversity og DM i Science eller erhverve et Cambridge- eller Goethe-certifikat.

Du vil opleve et innovativt studiemiljø med moderne kant, hvor du ikke bare bliver udfordret fagligt, men også modnet personligt. Vi er nemlig lige så ambitiøse med det sociale som det faglige liv på skolen. Her skal din hverdag være både seriøs og sjov.

Tidligere elever

At skolen har dybe rødder og stærke traditioner afspejler sig også i forholdet til vores tidligere elever, som vi altid er glade for at se på Horsens Gymnasium & HF.

Gammel elevfest

Fredag 25.11.22 fra kl. 20.00-24.00 vil vi gerne invitere til fest for tidligere elever på Horsens Gymnasium og Horsens Statsskole.
Festen vil alt efter deltager antal blive afholdt i skolen kantine og evt. aulaen. Vi vil i aftenens løb tilbyde rundvisninger i de nye bygninger.
Tilmeldinger (ikke bindende) sker på skolens Facebook profil og ved at tilmelde sig den begivenhed, som oprettes i uge 41.

Festen er uden spisning. Der serveres øl, vin, vand til festen.

Horsens Statsgymnasium Og Hf 7101 (1)

Vi har stærke faglige og sociale fællesskaber med masser af aktiviteter, traditioner og fester

Adresse

Studentervænget 2
8700 Horsens

76 26 15 00
mail@horsens-gym.dk

Institutionsnummer

Som alle offentlige institutioner modtager Horsens Gymnasium & HF kun elektroniske fakturaer, og I bedes derfor tilrette navn og numre i jeres systemer:

  • Navn: Horsens Gymnasium & HF
  • Hovedadresse: Studentervænget 2, 8700 Horsens
  • Institutionsnummer: 281397
  • CVR: 29551022
  • EAN: 5798000556225
Horsens Statsgymnasium Og Hf 6978