Planater Test 200819 Udentekst

vi gør din verden større

En tid fuld af værdi

Vigtige værdier på Horsens Gymnasium & HF

Vores mål er at gøre dine år på Horsens Gymnasium & HF til en tid fuld af værdi – og værdier – som kan være med til at åbne en verden af muligheder for dig.

Mangfoldighed og samarbejde

Du vil opleve, at samarbejde er en grundlæggende del af hverdagen på Horsens Gymnasium & HF. Vi samarbejder om at blive dygtigere. Vi samarbejder om at trives. Og vi samarbejder med andre institutioner og erhvervsliv om at sætte vores viden i spil.

Samtidig giver vi dig plads til at være den, du er – og møde andre, der er anderledes. For som en stor skole har vi alle muligheder for at give rum til hinanden og mødes om det, der interesserer os.

Mangfoldighed Og Samarbejde

Fællesskab og nærhed

Du vil mærke nærhed som basis for både frihed og ansvar. Nærhed i din klasse, på tværs af klasser og årgange og i fx musicalen, elevrådet eller festforeningen. Og ikke mindst i relationen mellem dig og dine lærere.

Hos os er du en del af et stærkt og spændende uddannelsesmiljø, hvor du kan være lige den du er i et mangfoldigt fællesskab, hvor du altid finder nogle at dele interesser og oplevelser med.

Fællesskab Og Nærhed

Faglighed og dannelse

Vi fokuserer på at give dig udsyn, indsigt og dannelse. Sprogundervisning, fysiktimer og fede fester: Det hele handler om at give dig faglig viden og personlig udvikling – at styrke dig i at tænke med og tænke selv. Hos os lærer du at tænke kritisk. Tænke på kanten. Tænke innovativt.

Frem for præstationer sætte vi læring i centrum, så du kan blive klogere – på fag og på verden. Og vi har fokus på de gode relationer og klare rammer, vi ser som centrale for et godt læringsmiljø.

Faglighed Og Dannelse

Kreativitet og nysgerrighed

Du bliver en del af et fællesskab, hvor vi er nysgerrige på viden, verden og mennesker. Hvor naturvidenskab og kreativitet følges ad. Du kan sagtens nørde matematik den ene time og øve musical den næste. Eller fordybe dig i kemilaboratoriet mandag og have billedkunst tirsdag.

Vi har plads til, at du kan spænde vidt i både tanker og udfoldelse. Det er det almene gymnasiums styrke: At vi mødes på kryds og tværs og lærer det ukendte at kende. At alle møder alt – og får gjort deres verden lidt større.

Kreativitet Og Nysgerrighed
Horsens Statsgymnasium Og Hf 7192