Spring til indhold
Horsens Statsgymnasium Og Hf 1459

Fra faglig fordybelse til fede fester

Horsens Gymnasium & HF giver dig masser af muligheder

Er du til et levende studiemiljø med moderne faciliteter og stærke rødder? Så er Horsens Gymnasium & HF måske det helt rigtige for dig. Tag på opdagelse her på websitet og læs mere om studieretninger, livet på skolen, lærerne og en hel masse andet. Vil du vide endnu mere, er du altid velkommen til at kontakte os her.

Fællesskab
og højt til loftet

På Horsens Gymnasium & HF vil du opleve et åbent, kreativt og mangfoldigt studiemiljø med plads til forskelligheder. Du vil møde mange forskellige lærere og studiekammerater, som kan være med at til udfordre og udvikle dig – som inspirerer dig ved fx morgensamlinger og fællesarrangementer, der er med til at styrke det sociale og faglige fællesskab med andre elever. Og med skolens lærere.

Horsens Statsgymnasium Og Hf 1413

Mangfoldighed i undervisningen

Du får stor variation i den daglige undervisning, som forgår i et moderne læringsmiljø og veksler mellem traditionel klassisk undervisning, projektperioder, tværfaglige forløb, ekskursioner, virksomhedsbesøg og studierejser. Vi lægger vægt på den faglige fordybelse, som du ofte kommer omkring gennem både teoretiske og praktiske opgaver. Det kan fx være eksperimentelt naturvidenskabeligt arbejde og forskellige former for produktion i de kunstneriske fag.

Horsens Statsgymnasium Og Hf 1725
Horsens Statsgymnasium Og Hf 1714

Du kan vælge mellem masser af spændende studieretninger, fagpakker og valgfag.