Essensen af
Horsens Gymnasium & HF

Vi gør din verden større

På Horsens Gymnasium & HF tilbyder vi et levende studiemiljø, der spænder vidt. Både hvad faglighed, fællesskab og fysiske rammer angår. Vi forener moderne faciliteter og stor erfaring med nydesignede læringsmiljøer og stærke traditioner. Vi danner faglige netværk - og mennesker.

Vores uddannelser fokuserer på at give dig udsyn, indsigt og dannelse. Fra kinesisk- og tyskundervisning til spændende studieture, fra fysiktimer til de fedeste fester - det hele handler om at give dig den rette kombination af faglig viden og personlig udvikling, som styrker dig i at tænke kritisk. Tænke på kanten. Tænke innovativt.

Vil du eksempelvis være ingeniør, italiensklærer, arkitekt, sygeplejerske, læge, pædagog, bygningskonstruktør, forsker eller politimand, så er Horsens Gymnasium & HF det helt rette sted. Udover vores egen faglige bredde har vi både lokale og globale samarbejder inden for kultur, uddannelse og erhverv, som åbner en verden af muligheder for dig.

Et fyrtårn med moderne kant - og stærke rødder

Horsens Gymnasium & HF er en fusion af Horsens Statsskole og Horsens Gymnasium. Derfor trækker vi på en lang skolehistorie, stærke traditioner, stor viden og bred erfaring, men sikrer dig samtidig et innovativt studiemiljø med moderne kant. Sammen styrker vi mulighederne og mangfoldigheden.

Som et af landets nyeste og største gymnasier er vi byens nye fyrtårn. Hos os kan du både tage en STX- og HF-eksamen, og begge forbereder dig til en videregående uddannelse. Vi tilbyder en bred vifte af studieretninger og fagpakker inden for naturvidenskab, sprog, samfundsvidenskab, humanistiske og kunstneriske fag. Vi åbner for verden med nysgerrighed og kreativitet.

Mulighederne er mange. Det samme er antallet af valgfag. Og du bliver ikke bare udfordret fagligt, men også modnet personligt. Vi er nemlig lige så ambitiøse med det sociale som det faglige liv på skolen. Her skal din hverdag være både seriøs og sjov.

Horsens Statsgymnasium Og Hf 1444

Mere end én i mængden

Vi er nysgerrige på viden. Vi er nysgerrige på verden. Vi er nysgerrige på mennesker. Og på Horsens Gymnasium & HF indgår du i et stort fællesskab af afslappet alvor – hvor alle kan være dem, de er.

Derfor vil du møde studiekammerater, som kan inspirere og udvikle dig, fordi de er forskellige fra dig selv. Men du vil også møde mange, der matcher dig og dine interesser. Det skaber tryghed og tillid. Og giver dig nærhed i fællesskabet.

Hos os følges naturvidenskab og kreativitet ad. Sammen bryder vi grænser og går nye veje, så du kan sagtens nørde matematik den ene time og øve musical den næste. Eller fordybe dig i kemilaboratoriet mandag og have billedkunst tirsdag. Vi har plads til, at du kan spænde vidt i både tanker og udfoldelse.

Horsens Gymnasium & HF
- et centrum for oplyst fællesskab

Midt i atrium står Platon og Sokrates og skuer ud over skolen, hvor kombinationen af oprindelige og moderne bygninger skaber optimale rammer for oplysning og fællesskab: Et gymnasium med højt til loftet og plads til dialog, debat og diversitet. Et centrum med plads til skolens mange elever – som udgør omdrejningspunktet for et af landets største gymnasier.

Stor er også bredden i vores engagerede lærerstab. Her finder du mange forskellige faglige profiler. Desuden har vi alt fra nydesignede læringsmiljøer til avancerede laboratoriefaciliteter og ligger smukt og centralt placeret. Tæt på natur, banegård og Bygholm Park - en ny bydel, hvor et stærkt ungdoms- og studiemiljø er under udvikling.

Horsens Gymnasium & HF tilbyder et inspirerende og trygt miljø med fokus på fællesskab og stærke relationer - og vi glæder os til at byde dig velkommen i flokken.

bomærke_rgb_300819
Horsens Statsgymnasium Og Hf 1365
Horsens Statsgymnasium Og Hf 1466
Horsens Statsgymnasium Og Hf 1944