Horsens Statsgymnasium Og Hf 1253

Naturvidenskab på
Horsens Gymnasium & HF

Få dig lidt klasse

Naturvidenskab er mange ting. Det handler om alt fra det største til det mest fundamentale. Det kræver noget af dig. Du bliver nødt til at have et syn på verden, som virkelig rykker. Det er nødvendigt at have lidt klasse.

På Horsens Gymnasium & HF har vi fag til dig, som ønsker at gøre en forskel her i verden. Dig, som vil opfinde løsninger på morgendagens udfordringer. Redde liv. Redde Planeten.

Men du får mere end det. Du får en fremtidssikret ungdomsuddannelse, som klæder dig på til at tænke kritisk, selvstændigt og innovativt. Fordi du får det store billede. Fordi du får plads til at være nysgerrig. Gymnasieskolen er klassisk dannelse. Vi kobler naturvidenskab og kreativitet, bryder grænser og går nye veje.

Du kommer til at bevæge dig rundt blandt kolber og kitler i avancerede laboratorier og ude i felten. Med fokus på fremtiden. Men verden blev ikke bygget i morgen. Du vælger en studieretning, som passer til dine drømme, og gymnasieskolens øvrige fag sikrer dig et historisk, kulturelt og kunstnerisk perspektiv, som verden ikke kan være foruden. Det er dybde og bredde. Det er klasse.

Horsens Statsgymnasium Og Hf 1247

1. Matematik A, Fysik B, Kemi B

Drømmer du om at fordybe dig i matematik og naturvidenskab? Det får du rig mulighed for på studieretningen her, der samtidig giver dig et rigtigt godt grundlag, hvis du gerne vil fortsætte på en naturvidenskabelig uddannelse.

3. Geovidenskab A,
Matematik A, Kemi B

Brænder du for naturressourcer, klima, energi, bæredygtighed og udnyttelse af jordens ressourcer? Og har du lyst til at anvende fysik, naturgeografi og kemi til forsøg i både felt- og laboratoriearbejde? Det får du rig mulighed for på studieretningen her, der også giver dig et godt grundlag for både naturvidenskabelige og samfundsfaglige uddannelser på universitetet.

2. Bioteknologi A,
Matematik A, Fysik B

Interesserer du dig for biologiske og kemiske spørgsmål inden for det sundhedsvidenskabelige og naturvidenskabelige område? Og forestiller du dig at blive fx læge, sygeplejerske, farmaceut, miljøingeniør, biolog – eller måske at tage en uddannelse inden for fødevareteknologi eller lignende? Så er studieretningen her det oplagte valg for dig.

4. Biologi A, Kemi B

Er du nysgerrig på kroppens funktioner og sundhed – og på naturen og samspillet med omgivelserne? Og drømmer du om at arbejde med mennesker, sundhed og miljø? Det kommer du til på studieretningen her, som giver dig et indblik i, hvordan kendskab til naturen kan anvendes inden for biologi og kemi i samspil med matematik.

Vil du vide mere om hvordan du bliver elev på Horsens Gymnasium & HF?

VI GØR DIN VERDEN STØRRE

På Horsens Gymnasium & HF bliver du udfordret fagligt og modnet personligt til at gå ud i verden og ind i samfundet. Hos os får du en solid faglig ballast, som ruster dig til at tage stilling til dine omgivelser og deltage aktivt i din omverden. Vi arbejder sammen om at skabe refleksion og eftertanke hos hinanden.

Læs mere i vores studieretningsbrochure.

Render Stx

Er du interesseret i naturvidenskab
på Horsens Gymnasium & HF?

Horsens Statsgymnasium Og Hf 1247
Horsens Statsgymnasium Og Hf 1253
Horsens Statsgymnasium Og Hf 1373
Horsens Statsgymnasium Og Hf 2017
bomærke_rgb_300819